.

Hapsir reklamuese

PËR MËRGATËN

VENDLINDJA

Policia serbe vret Faton Hajrizin

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Brendshëm i Serbisë, Ivica Daçiq tha se vrasësi i policit është likuiduar. “Anëtarët e policisë vranë një vrasës policie në afërsi...

BIZNESET

Google search engine
Hapsir reklamuese

TË TJERA

POZITIVE

STORIE SUKSESI