Vuçiq frustrohet pasi djali i tij u ndalua në Kosovë

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka thënë sot se policia e Kosovës ka ndaluar dhe kontrolluar tre herë veturën në të cilën ndodhej djali i tij Danilo Vuçiq, i cili po merrte pjesë në festën e Vidovdanit në Graçanicë, dhe e ngacmoi atë, duke ironizuar duke e uruar Albin Kurtin për këtë “guxim”. 

Deklaratës së gazetarit se shqiptarët kanë sulmuar sot djalin e tij, Vuçiq është përgjigjur: 

 “Mirë, kjo është puna e tyre… Kanë ndalur tre herë, kanë kontrolluar makinën, kanë ngacmuar… vetëm le të vazhdojnë, e përgëzoj Kurtin për guximin, ai nuk është aq trim në shoqërinë time, por kur dërgon disa të tjerë për të bërë jetesa me fëmijët e të tjerëve… Atëherë është mirë, le të vazhdojë. Danilo nuk është i vogël, është pak më trim se Kurti”, tha Vuçiq, transmeton Portali Mërgata. 

 Siç shtoi ai, një herë e një kohë, disa do të kishin frikë të zbrisnin atje me një bluzë me mesazhin “dorëzimi nuk është opsion”, por djali i tij kaloi nëpër Prishtinë dhe erdhi në Graçanicë. /PortaliMergata/