Vendlindja më afër: “Deva Tours” me udhëtime të përditshme nga Gjermania

Deva Tours po realizon çdo ditë udhëtime me autobusët e saj komodë për festat e fundvitit.

Tanimë mërgimtarët do të kenë mundësi që përmes linjave të “Deva Tours”, festat e fundvitit t’i kalojnë në Kosovë.

“Deva Tours” operon edhe drejt Kosovës edhe drejt Shqipërisë.

Gjermani – Kosovë – Gjermani

Gjermani – Shqipëri – Gjermani.

Njoftimi i fundit nga Deva Tours:

Udhëtoni me linjat tona 𝑪̧𝑫𝑶 𝑫𝑰𝑻𝑬̈  për festat e fundvitit🥳🤩 E vetmja kompani që operon drejt të dyja shteteve Shqiptare! 👐🏻

𝐆𝐉𝐄𝐑𝐌𝐀𝐍𝐈 – 𝐊𝐎𝐒𝐎𝐕𝐄̈ –  𝐆𝐉𝐄𝐑𝐌𝐀𝐍𝐈

𝐆𝐉𝐄𝐑𝐌𝐀𝐍𝐈 – 𝐒𝐇𝐐𝐈𝐏𝐄̈𝐑𝐈 – 𝐆𝐉𝐄𝐑𝐌𝐀𝐍𝐈

Ju falenderojmë që udhëtoni me Deva Tours, është kënaqesi të jemi në shërbimin tuaj me autobus komod, shërbim cilësore dhe korrekt.

Për të rezervuar vendin tuaj na shkruani përmes mesazheve ose na kontaktoni përmes numrave të kontaktit në foto.

𝙀̈𝙨𝙝𝙩𝙚̈ 𝙠𝙚𝙣𝙖𝙦𝙚̈𝙨𝙞 𝙩𝙚̈ 𝙟𝙚𝙨𝙝 𝙞 𝙥𝙖𝙧𝙞 !. /PortaliMërgata/