Vdes në moshë të re ushtari i FSK-së nga Skenderaj

Ka vdekur ushtari i FSK’së, Valon Hajrizi, nga fshati Kotorr i Komunës së Skenderajt.

Lajmi është bërë i ditur nga familjarë të tij.

Njoftimi i plotë:

Me dhimbje të thellë e pikëllim të madh ju njohtojme se nipi ynë i dashur Loni, Valon Hajrizi vdiq pas një sëmundje.

Për datën dhe kohën e varrimit ju njohtojme me kohë.

Nipash herët na le por për kaq sa të kishim ke mbushur e plotësuar jetët tona si askush tjetër.

Dritë shpirti yt nipi ynë i dashur e i paharruar!