Vdes mërgimtari në Danimarkë

Është ndarë nga jeta në moshë relativisht të re Elham Ajruli nga Leshnica e Komunës së Zhelinës, i cili jetonte dhe punonte në Danimarkë.

Kryetari i Komunës së Tetovës jep lajmin dhe ngushëllon familjen: 

Me keqardhje morëm lajmin e ndarjes nga jeta të mërgimtarit, bashkëveprimtar i çështjes sonë, Elham Ajruli nga Leshnica e Komunës së Zhelinës. Elhami ishte një miku ynë, vëlla dhe veprimtar në Danimarkë atje ku po jetonte. Ne humbëm një veprimtar të madh, ndërsa familja një prind të mrekullueshëm!

Ngushëllime familjes.