Udhëtoi nga Italia për në Kosovë për të rregulluar dhëmbët, ja cilin doktor zgjodhi

E jashtëzakonshme, por e vërtetë. 

Melisa, vajza nga Italia, ka ardhur në Kosovë për të drejtuar dhëmbët e saj. 

Italiania e re ka zgjedhur të bëjë drejtimin e dhëmbëve tek ortopedi i nofullave, Dr. Engjell Uka. 

I njëjti njihet për mrekullitë që ka bërë në fushën që ka specializuar jashtë vendit. 

Forma e dhëmbëve ka një ndikim të jashtëzakonshëm në strukturën e nofullës tuaj, dhe këtë më së miri mund ta kontrolloni, rregulloni e vërtetoni tek doktor Engjëlli. 

Drejtimi i dhëmbëve do të rezultoj në një kafshim më funksional, nofull të pozicionuar më mirë si dhe rritjen e bukurisë suaj në përgjithësi. Po ashtu ndikon edhe në regullimin e simetrisë dhe formën e fëtyrës.