Tragjedia godet familjen e njohur Berisha: Dy motrat vdesin brenda dy vitesh

Në rrethana ende të pasqaruara ka vdekur sot në Shëngjin, Trendelina Berisha, një 46 vjeçare nga Kosova. 

E njëjta, siç përshkruajnë mediat e Shqipërisë, ka ndërruar jetë në një hotel të Shëngjinit, mirëpo që shkaktarët nuk janë të qartë ende, shkruan Portali Mërgata. 

Tragjedia në familjen Berisha brenda një kohe të shkurtër duket të jetë e pamasë. 

Motra e Trëndelinës, Burbuqja, kishte vdekur para dy vitesh. Ajo kishte ndërruar jetë në objektin e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit ku edhe punonte. 

E ndjera ishte regjisore. 

Vdekja e Trëndelinës sot është tragjedia e dytë brenda dy vitesh në familjen Berisha e cila ka hapur dyert e mortit, teksa nesër pritet të varroset trupi i viktimës. /PortaliMergata/