Tjetër nivel “Kompleksi Dardania”: Kompania e mërgimtarit sjell standardin evropian të ndërtimit

Skenderaj po bëhet, dhe po bëhet nga mërgimtarë që zgjodhën që kapitalin e tyre të krijuar jashtë shtetit, ta investojnë e shkrijnë në Kosovë.

I tillë është Fatmir Seferi dhe kompania gjigante FS REAL ESTATE INTERNATIONAL, e cila në zemër të Drenicës, ngjitur me sheshin kryesor në Skenderaj ka sjellur projektin mahnitës ndërtimor, shkruan Portali Mërgata.

Kompleksi Dardania tanimë po vazhdon shitjet. I pozicionuar në qendër të Skenderajt, ky kompleks plotëson nevojat e tuaja dhe nxit dëshirën për kthim e jetesë në Kosovë.

Kompleksi tani në shitje ka shumë banesa, sipas dëshirës dhe shijes tuaj.

Për më tepër, kompleksi ofron edhe 275 vendparkime, duke ofruar zgjidhje fort të mirë për problematikën kryesore me të cilën përballen blerësit e banesave të reja.

Por kjo nuk është e tëra…

A keni dëgjuar për standardet evropiane të ndërtimit, që shumica në Kosovë as nuk i përfillin.

Katër metra është lartësia e katit në lokalet afariste që janë ofruar në këtë kompleks për shitje. Po po, katër metra.

Kjo do t’i ofrojë investitorëve një hapësirë relaksuese të biznesbërjes si dhe do të ofrojë kushte maksimale për ecurinë e mbarëvajtjen e veprimtarisë e cila do të sistemohet aty.

Një mrekulli në vete, një investim i madh me leje ndërtimi, një hapësirë e jashtëzakonshme komode.

Ofertat dhe mundësitë mund t’i gjeni në faqen e Kompleksit Dardania në Facebook duke klikuar këtu.

Apo edhe me një thirrje në numrin: +383 44 957 190, apo +491728636453. /PortaliMërgata/