Taksisti nga Malisheva rrëfen tradhëtinë nga ish-gruaja: 3 vjet kam fjetur në pleme, ajo me jarana të tjerë në shpi

Një qytetar nga Malisheva ka folur për disa momente të vështira në jetën e tij.

Ai thotë se është baba i katër vajzave dhe një djali, por që sipas tij, ish-gruaja e tij ia ka shkatërruar jetën.

Tutje ai tregon ëpr veprimet e ish-gruas së tij e që sipas tij i bënte me persona të tjerë.

Po ashtu ai tregon se ka mbajtur edhe burg disa herë, krej të shkaktuara nga problemet bashkëshortore.

Për të parë videon, klikoni KËTU.