Syla tallet me ministrat nga diaspora që u dorëhoqën: Jeni msu me ikë

Gazetari dhe analisti, Valon Syla, ka komentuar largimet e ministrave nga Qeveria Kurti, fillimisht të atij të Shëndetësisë, Rifat Latifi, e më pas edhe të Armend Mehajt nga Mbrojtja. 

Në një postim në Facebook, ai e quan “lleptir” Latifin, e ushtar të Norvegjisë, Armend Mehajn, shkruan Portali Mërgata. 

“Shpejt pe lëshoni vendin e detyrën. Dyqysh, jeni mësu me ikë e me dalë jashtë e tash s’po ju mjafton as pushteti për me qëndru e me nejtë në Kosovë. Se për detyrë, njoni punojke online prej Amerike, e tjetri erdh e shkoj pa lon ndonjë shej”. 

Postimi i plotë: 

Këta të Ministrat e Diasporës deri tash rekordin me qëndru në detyre e kanë prej 6 muaj ky Lleptiri, e deri në 2 vjet e gjysmë ky ushtari i Norvegjisë… 

Shpejt pe lëshoni vendin e detyrën. Dyqysh, jeni mësu me ikë e me dalë jashtë e tash s’po ju mjafton as pushteti për me qëndru e me nejtë në Kosovë. Se për detyrë, njoni punojke online prej Amerike, e tjetri erdh e shkoj pa lon ndonjë shej. 

E këta janë Ministra Gërrnaça. Vinë të frymë si Qurana e kthehen si zogj të qurës. /PortaliMërgata/