Specialsat “zbarkojnë” sërish në veri

Gjatë ditës së djeshme Policia e Kosovës ka zhvilluar një aksion në pjesën veriore të vendit.

Ky aksion është zhvilluar nga ana e Drejtorisë për Hetim, Krim Ekonomik dhe Korrupcion.

Sipas informacioneve është hasur ne një depo në të cilën ka pasur mallra pa dokumente përkatëse.

Lidhur me rastin është njoftuar njësiti anti-kontrabandë nga Dogana e Kosovës të cilët kanë dalë në vendin e ngjarjes.

Gjatë kontrollit në depon pronë e të dyshuarës femër kosovare, janë gjetur dhe sekuestruar : 93 pako cigare me nga 25 boksa të llojit Marlboro, LM, Ëinston, Davidov, 71 gajbe birra e llojit tuborg x 20 cop, 28 pako -Kanaqe Tuborg x 24 copë, 58 pako alkool Vranac x 6 copë, 27 pako Alkool Rubin x 6 copë, 45 pako birra Zajeqar x 24 copë.

Lidhur me rastin është njoftuar prokurori.