Shefi kosovar në Gjermani shpërblen punëtorët me deri 2 mijë euro për fundvit

Mërgimtari Alfred Dibrani, përmes një postimi në facebook ka treguar se gjatë këtij viti ka arritur një sukses të jashtzakonshëm në krahasim me vitin e kaluar.

Dibrani për këtë sukses i falenderohet punonjësve të tij, ku për fundvit si shenjë faleminderimi do të iu dhurojë bonuse nga 750 deri në 2000 euro për person.

Postimi i plotë:

Njoftim per Puntor!

Viti 2023 ishte nje sfid e madhe per te gjith neve, ku te gjith se bashku e kaluam me sukses te madh duke i ngrit kapacitetet tona dhe duke qendruar te fort dhe pa konkurrent ne Tregun e Punes.

Gjat keti Viti kemi arrit nje Sukses te jashtzakonshum ne krahasim me vitin e kaluar perreth 70% ngritje dhe fal kesaj ne si Firm kemi invenstu direkt ne kushtet e Puntoreve ku vetem ne Vetura kemi ber nje investim rreth 300.000€.

Duke ju Faliminderu per ket Sukses te perbashket un kam vendos qe per ket Fundvit si Faliminderim te ju dhuroj nje Bonus si vijon:

Kategorija 1. (2.000€ per Person)

Kategorija 2. (1.500€ per Person)

Kategorija 3. (1.000€ per Person)

Kategorija 4. (750€ per Person)

Shendet per te gjith na pret nje Vit i gjat 2024.