Sërish tensione në Kuvend, këto janë veprimet e fundit të PDK-së

Në Kuvendin e Kosovës ka sërish tensione.

Deputetët opozitarë kanë bllokuar foltoren, me fotografinë e kryeministrit Kurti dhe atë të Mimoza Kusarit të cilët janë paraqitur si pinokio, shkruan Portali Mërgata.

Pavarësisht kësaj, punimet e Kuvendit po vazhdojnë.

Portali Mërgata do t’iu informojë për më të rejat e fundit.