Shoqërohet në polici ish-këshilltari i Isa Mustafës

Avokati kosovar, Besnik Berisha, është shoqëruar në stacion policor mëngjesin e sotëm.

Berisha aktualisht është duke dhënë intervistë në Departamentin e Krimeve të Rënda, mirëpo nuk dihet ende arsyeja e shoqërimit të tij në Polici, raporton Sinjali.

Krejt çka dihet deri më tani është se e gjithë kjo lidhet me punën e tij si avokat dhe ligjshmëria e veprimeve do të shqyrtohet nga Gjykata.