Rrahje në Kuvendin e Kosovës, sulmohet Kurti dhe ministrat e tij

Një rrahje ka ndodhur sot në Kuvendin e Kosovës.

Përleshja ka ndodhur gjatë kohës që po fliste kryeministri Kurti.