Reagon Mujka i VV-së që iu kapën 60 mijë euro: Po më shfrytëzojnë për ta përlyer Kurtin

Faruk Mujka i VV-së ka reaguar disa orë pasi është liruar nga paraburgimi. 

I njëjti ishte arrestuar për korrupsion, e më pas iu kishin gjetur 60 mijë euro në shtëpi, shkruan Portali Mërgata. 

Në një postim të tij, Mujka ka thënë se arrestimi i tij ka të bëj me tentimin, siç thotë ai, për ta baltosur punën e Qeverisë Kurti. 

Postimi i tij i plotë: 

Të dashur familiarë, miq e dashamirë.  

Shfrytëzoj rastin që nga tellësia e zemrës të ju falemnderoj të gjithë juve që më mbështetët këto ditë, patët besim në mua, punën e aktivitetin tim politik e shoqërorë dhe që ishit afër familjes time në momentet e vështira që përjetuan pa fajin e tyre. 

Asnjëherë prej që jam pjesë e aktiviteteve politike nuk i kam ikur përgjegjësisë e drejtësisë dhe kjo do të vazhdoj derisa të frymoj.  

Por gjithsesi asnjëherë nuk do të pranoj të jem pre e politikave ditore e partiake dhe që unë të shfrytëzohem për t’u sulmuar e baltosur puna dhe sukseset e Qeverisë në përgjithësi dhe posaqërisht Kryeministrit në veçanti. 

Rruga që kemi marrur është e gjatë, tepër e vështirë me shumë sfida u kurthe, por fatmirësisht është evidente se po shihet caku. Shumë vetë do të ndihen të turpëruar por mbi të gjitha edhe të çliruar nga puna e lodhshme e shërbyesit të djallit. /PortaliMërgata/