Rasti “Klan Kosova”: Gazetarët braktisin konferencën e ministres së Kurtit

Një shenjë solidarizimi me televizionin “Klan Kosova”, gazetarët kanë bojkotuar konferencën për media të ministres së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari.

Me fillimin e fjalimit të ministres Hajdari, gazetarët kanë filluar të largojnë mikrofonat e mediumeve në vend nga foltorja.

Ministrja Rozeta Hajdari ka vazhduar të mbajë konferencën, pavarësisht që mediat nuk po e ndjekin të njëjtën.