Pasi i hyri fesë, ish-artisti nga Kosova ndryshon edhe emrin

Ish-reperi, mi than reperi, se zaten s’ishte për shumë kë, pak javë më parë bëri një hapë krejt tjetër në jetën dhe karieren e tij.

Ai për disa vite rresht ishte i kapluar nga një jetë sa e shfrenuar, po ashtu edhe luksoze, për një ditë bëri një rikthim 360 shkallë dhe iu rrek fesë islame.

Mirë shumë, s’është asgjë e keqe me u marr me fe, por si duket ai ka vendosur të shkoj shumë larg.

Emrin Feronit, të cilën e mbante që nga lindja, si duket ai ka vendosur ta braktis, dhe ka zgjedhur të mbajë sipas të gjitha gjasave një emër jo shqiptar.

“Khattab”, quhet emri, që Fero e ka publikuar në rrjetin social Instagram se do ta bartë tani e tutje.