Nëse e shihni këtë veturë, lajmëroni menjëherë policinë gjermane

Nëse e shihni këtë makinë të vogël, është mirë të telefononi shpejt policinë: Një krim mund të ketë ndodhur në afërsi!

Pas një vjedhjeje në Haltern am See në North Rhine-Westphalia, policia Recklinghausen është në kërkim. Persona të panjohur kishin hyrë në një shtëpi të vetme në Sythener Straße më 14 maj, në mes të ditës.

Hetuesit: “Një fqinj ka mundur të vëzhgojë tre autorë dhe një mjet arratisjeje”. Sipas gjetjeve të mëparshme, Lancia Ypsilon e errët u vu re gjithashtu në shkelje të ngjashme në zonën urbane Coesfeld.

Falë dëshmitarit, Policia një foto e veturës me targë Bocholt BOH – K 666, mund ta përdorë për të kërkuar dhe kërkuar ndihmë nga publiku. Kush e di se ku është makina apo kush e drejton atë? Ju lutemi kontaktoni departamentin e hetimit penal në Tel. 0800 – 2361111.