Ndodh edhe kjo në Zvicër: Vozitësi me BMW goditet nga platforma e ndërtimit

Siç shkroi policia kantonale në Aargau në një deklaratë, persona të panjohur vodhën një pengesë kantieri ndërtimi nga kantieri Zollrain të dielën në mëngjes dhe e hodhën në Schiffländestrasse më poshtë.

Një BMW që lëvizte në drejtim të Schachen është goditur dhe dëmtuar. Shoferi 22-vjeçar nga rajoni Aarau po lëvizte me BMW-në e tij rreth orës 03:15 në Aarauer Mühlemattstrasse në drejtim të nënkalimit Zollrain, shkruan Portali Mërgata.

Dëmi i pronës ka të ngjarë të jetë i konsiderueshëm

Menjëherë pasi ai kishte kaluar nënkalimin në drejtim të Schiffländestrasse (Schachen), automjeti i tij u godit dhe u dëmtua nga barriera e kantierit që ishte hedhur poshtë. Barriera depërtoi në xhamin e përparmë të BMW-së. Vetëm me fat mund të parandalohej më e keqja.

Dëmi në pronë nuk mund të llogaritet për momentin, por ka të ngjarë të jetë i konsiderueshëm.

Personave që ndodheshin në zonën e Aarauer Zollrain në momentin e krimit dhe që kanë bërë gjetje të dyshimta u kërkohet të kontaktojnë policinë celulare në Schafisheim.