Mërgimtarja me flokë kuq e zi vjen në Kosovë dhe kërkon burrë shqiptar: Du me jetu këtu

Sezona e verës, njihet si sezona aktive e mërgimtarëve të cilët vijnë me të madhe në Kosovë. 

Figura të ndryshme, personalitete lloj lloj vijnë në vendlindje për t’u çmallur me të afërmit e tyre, shkruan Portali Mërgata. 

Kështu veproi edhe një mërgimtare që jeton në Amerikë. Ajo para kamerave në Kosovë, tha se dëshiron ta gjejë burrin shqiptar e madje të jetojë në Kosovë.

Madje në sy ra edhe paraqitja e saj e jashtme, ku ajo kishte flokë ngjyrë kuq e zi. /PortaliMërgata/