Mërgimtari tregohet i sinqertë para kamerës: Lajmërohu o fat pash Allahun, jom shumë romantik, shumë simpatik

Mërgimtarët kur vijnë në Kosovë, shumë prej tyre interesohen edhe për fatin e tyre të jetës, pra të kenë një të dashur, grua etj.

Njëri nga ta nuk ka rezistuar para kamerës së lajminet dhe i ka bërë thirrje ‘fatit’ të tij që të lajmërohet.

“Lajmërohu o fat pash Allahun, jom shumë romantik, shumë simpatik”, tha ai.

Tutje ai tregon se si do ia bënte jetën nëse dikush do të ishte e dashura e tij.

“Ta kisha bo jetën si ‘Kleopatres’”, u shpreh ai.

E për fatin e tij të jetës, ai ka një kriterë.

“Duhet me kon shqiptare”, tha ai.