Mërgimtari lë Gjermaninë e kthehet në Kosovë, nis biznesin me djath

U kthye në vendlindje 22 vite më parë. Jetish Halili, dikur jetoi në Gjermani, por më vonë vendosi që të rikthehet aty ku ka lindur e është rritur.

Me tu kthyer në Kosovë ai vendosi të shesë djathë dhe produkte të tjera të bylmetit.

Madje, 75-vjeçari nga Mitrovica bën edhe shitjen e një lloji zë veçantë të djathit.

Me punën që bën mundohet të sigurojë një jetë më të mirë për familjen.

Njëjtë si 75-vjeçari, edhe fëmijët e tij e duan Kosovën, ani pse kanë lindur e janë rritur jashtë vendit.

Për ta dëgjuar rrëfimin e tij, klikoni në videon e mëposhtme.