Mërgatë a keni ni? Mund të bëheni me banesë në vendlindje, mundësi pagese deri në 10 vite

Shansi juaj tanimë është këtu. 

Mërgimtarë të dashur, tani mund të bëheni me banesë në vendlindje, e me mundësi pagese deri në 10 vite, shkruan Portali Mërgata. 

Këtë ua ofron Aktiv Buildings me dy super projektet e veta në Prishtinë dhe në Drenas. 

Telefononi në viber/whatsapp: +383 (0) 45 333 432, si dhe +383 (0) 45 188 011. /PortaliMërgata/