Mbledhja dështoi: Kështu ka mbetur tavolina për dy qeveritë në Gjakovë

Ka dështuar të mbahet mbledhja e planifikuar për nesër e Qeverisë së Shqipërisë dhe asaj së Kosovës. 

Kjo pasi që e njëjta është anuluar nga kryeministri shqiptar, Edi Rama, si rrjedhojë e prishjes së raporteve të kryeministrit kosovar, Albin Kurti me ndërkombëtarët, shkruan Portali Mërgata. 

Ndërkohë, në media kanë qarkulluar pamje se si ka mbetur tryeza ku ishte planifikuar të mbahej mbledhja.