Mbi 30 destinacione – Kjo është kompania kosovare e autobusëve që po ofron udhëtime të rregullta për mërgimtarët

“Deva Tours” është kompania kosovare e autobusëve që po siguron udhëtimin e mërgimtarëve në më shumë se 30 destinacione.

Hamburg, Hannover, Dortmund, Dusseldorf, Koln, Frankfurt, Manheim, Stuttgart, Ulm, Augsburg, Munchen, e shumë e shumë vende të tjera në Evropë, janë vendet ku shqiptarët mund të gjejnë sigurinë dhe rehatinë gjatë udhëtimit me autobusët e kompanisë “Deva Tours”, shkruan Portali Mërgata.

Kjo kompani tashmë është shndërruar në një adresë të sigurt për mërgimtarët në diasporë, e sidomos në Gjermani, ku edhe ofrohen më së shumti udhëtime.

Linjat e kësaj kompanie janë të rregullta, ndërsa komoditeti gjatë udhëtimit është i sigurtë.

Për mërgimtarët që nuk duan t’i biejnë nëpër Serbi kur vijnë në Kosovë, kanë opsione të tjera nga kompania “Deva Tours”.

Krejt çka ju mbetet, është t’i kontaktoni në faqen e tyre në Facebook duke klikuar KËTU. /PortaliMërgata/