Kurr rruga drejt vendlindjes bëhet më e lehtë – Udhëtoni me autobusët komod të “Deva Tours”

“Deva Tours” vazhdon të mbetet ndër adresat kryesore të Mërgatës sonë për udhëtim të sigurtë drejtë vendlindjes.

Mijëra klientë, në baza ditore udhëtojnë me autobusët komod të “Deva Tours” drejt destinacioneve të tyre.

Një kompani me traditë, rregull e mirëfunksionim.

Mërgimtarët që dëshirojnë të shmangin rrugën përmes Serbisë, e kanë këtë mundësi me “Deva Tours”.

Qe një postim nga kompania:

Foto nga disa prej udhëtimeve të javës së shkuar në linjat e rregullta:

KOSOVË – JERMANI – KOSOVË

SHQIPËRI- GJERMANI – SHQIPËRI

Jemi falenderues ndaj mijëra klientëve tanë besnik që na besojnë ne për udhëtimet e tyre me autobus.

Edhe këtë verë nisjet bëhen çdo ditë me autobusë komod si gjithmonë, me shërbim cilësor dhe korrekt!

Për te rezervuar udhëtimin tuaj na shkruani përmes mesazheve ose na kontaktoni përmes numrave të kontaktit në foto.

Deva Tours ~ Është kenaqësi të jesh i pari/PortaliMërgata/