Kompania “Tech Gate” hap pikën e re në Prishtinë, adresa e re e pajisje elektroshtëpiake

Është hapura pika më e re në Prishtinës e kompanisë “Tech Gate”, e cila posedon një listë të gjatë të produkteve elektronike dhe ato shtëpikake nga markat më të njohura ndërkombëtare.

E hapur së fundi, “Tech Gate” është shndërruar në adresë të menjëhershme të konsumatorëve në Kosovë për shkak të numrit të madh të produkteve që ka, çmimve dhe sigurinë e produkteve të brendeve që ofron.

Në praninë e qindra qytetarëve, të shtunën më 1 qershor është hapur edhe pika më e madhe te rrethi në Prishtinë, ku janë ofruar edhe risi të shumta për konsumatorët dhe zbritje të shumta.

Ardian Berisha, menaxher në “Tech Gate”, ka thënë se hapja e kësaj pike ka ardhur pas kërkesës së madhe të klienteve dhe se me rastin e hapjes ka zbritje deri në 50 për qind në produkte të ndryshme.

“Qëllimi i kompanisë ‘Tech Gate’ është të ofrmojmë produktete elektronike dhe shtëpiake të markave kryesore, të teknologjisë së fundit dhe me çmimet më të mira në treg. Kjo pikë e re është moderne, e qasshme dhe në derë të shtëpisë për të gjithë prishtinasit dhe qytetet tjera përreth. Qëllimi ynë është që t’iu ofrojmë një jetesë më të mirë konsumtarorëve” ka thënë Ardian Berisha.

“Tech Gate’ ofron shitje të produkteve elektroshtëpiake.

Në Kosovë për momentin Tech Gate operon me shtatë pika por që shumë shpejtë do të happen edhe pika të reja në qytetet tjera gjatë këtij viti.