Ish-deputeti: Albin Kurti e ka vendin në Shtime, psikologu duhet ta kontrollojë

Psikologu duhet ta kontrollojë kryeministrin Kurti. 

Kështu tha një ish-deputet i Kuvendit të Kosovës, shkruan Portali Mërgata. 

Bëhet fjalë për Zafir Berishën, që dikur ishte në partinë Nisma. Madje sipas këtij ish-zyrtari të lartë, i pari i Qeverisë e ka vendin në Shtime e jo në Qeveri. 

Postimi i plotë, pa ndërhyrje i Zafir Berishës: 

Nese e analizojm me vemendje videon e Albinit ku ai mbronë vjedhjen e rezervave shtetrore dhe sulmon prokurorin, gjyqësorin e mediat, mund të vini në përfundim se ky tipi e ka vendin në Shtime, jo në qeveri. 

Pa deshtën që të ju ndërhyej psikologëve në profesionin e tyre, presë që edhe ata të japin mendimin profesional për gjendjen e mjerë të Albinit, sa nuk e ka bë horë Kosovën më shumë, se veten po dihet… /PortaliMërgata/