I riu vjen nga mërgimi për pushime në Kosovë, vdes papritur

Ka ndërruar jetë Qendrim Kolgeci nga fshati Vraniq i komunës së Suharekës.

I ndjeri ka pësuar infarkt.

Ai jetonte në Gjermani dhe kishte ardhur për pushime në vendlindje.

Miq të shumtë të të ndjerit kanë ngushëlluar për vdekjen e të riut nga Suhareka.