Haradinaj ulet në bankat e shkollës, kujton fëmijërinë e tij

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, e ka nisur 1 shtatorin në bankat shkollore.

Haradinaj ka zgjedhur sot ta vizitojë komunën e Suharekës, ku bashk me kryetarin, Bali Muharrremaj, kanë shkuar në një shkollë për të uruar fillimin e vitit të ri shkollor.

Në foto e publikuara nga Muharremaj, kreu i AAK-së, Haradinaj, është ulur në bankën e fundit.

Postimi i plotë:

I nderuar me vizitën e z.Ramush Haradinaj i cili gjithmonë e ka vlersuar komunën tonë. 

Poashtu sot shfrytëzuam rastin që mësimdhënësve dhe nxënësve t’ju urojmë fillimin e vitit të ri shkollor.

Bali Muharremaj.