Gjendet kosovari i lindur në Gjermani që u braktis nga familja e u la rrugëve

Është arritur të gjindet Ardian Sopa, kosovari i lindur në Gjermani i cili u la rrugëve nga familja e tij.

Lajmin për gjetjen e tij e ka dhënë Ridvan Tahiri – i njohur me nofkën “Riki”, shkruan Portali Mërgata.

I njëjti, sipas një raportimi të mëhershëm, shkaku i problemit me dokumentacionin, kishte humbur kontaktet me familjen e tij që jeton në Gjermani.

Familja e tij tanimë gjendet në Kosovë dhe  po kërkojnë sistemimin e tij.

Njoftimi i plotë:

Fale nje bashkpunimi te ngusht dhe te shpejt me Albert Vllahiu dhe grupit kerkim shpetim.

Arrihet te gjindet personi i humbur qe nuk kishte kontakt me familjen qe disa vite.

Falenderim i veqant pjestarit te grupit Astrit Shillova qe kishte vrejtur levizjen e tij para se te futet ne malet e zllatarit.

Falemiderit Policis se Kosoves qe gjithmon i kemi ne sherbim.

Personi ne fjal i deshirojm shendet dhe riatdhesim te shpejt ne Gjermani.