Gjendet i gjallë drenicaku që ishte zhdukur që 11 ditë

Njëmbëdhjetë ditë pas zhdukjes është gjetur i gjallë Ukshin Ademi nga Kozhica e Skenderajt.

Lajmin e kanë bërë të ditur familjarët.

Ata kanë bërë me dije se familjari i tyre është gjendur në gjendje të rënë shëndetësore.

Familjaret kanë treguar se Ukshini është gjetur në frashtin Zhilivodë të komunës së Vushtrrisë.

Ata kanë treguar se familjari i tyre është gjendur i rraskapitur dhe i paushqyer.

I njëjti tashmë është duke marrë ndihmën e nevojshme mjekësore.

Ukshin Ademi nga Kozhica ishte shpallur i zhdukur nga 30 korriku.