Gjendet e vdekur Melissa 2-vjeçare që u zhduk të dielën në Gjermani

Ajo ishte zhdukur që nga e diela pasdite – tani është një siguri e trishtuar: Melissa 2-vjeçare ka vdekur.

Zhytësit gjetën trupin e vajzës dy vjeçare nga Bingen-Hitzkofen (rrethi Sigmaringen) mëngjesin e së martës, raporton Portali Mërgata.

Melisa ishte zhdukur rreth orës 17:00. te dielen.

Ajo ishte zhdukur për më shumë se 40 orë, një kontingjent i madh e kërkonte, fshatarë edhe natën, pavarësisht mundësive të ulëta për sukses.

Prof. Jan Jürgensen (54), Drejtor Mjekësor i Klinikum Stuttgart:

“Për fat të keq, rreziku i hipotermisë është jashtëzakonisht i lartë gjatë kësaj periudhe”.

Prindërit e Melisës së vogël vijnë nga Moldavia, babai dhe nëna e saj u vendosën me njohje. Sipas banorëve të fshatit, familja u shpërngul në fshat rreth dy vjet më parë. Babai thuhet se është duke punuar në rinovimin e godinës.