Gazetari i njohur kosovar sulmohet gjatë protestës kundër “DokuFest” në Prizren

Në Prizren u mbajt protestë kundër Festivalit “DokuFest”, e thirrur nga imami i njërës prej xhamive të këtij qyteti, Besim Berisha.

Në këtë protestë raportohet se është sulmuar gazetari i Nacionales, Vullnet Krasniqi dhe kameramani i mediumit.

“Ti don me provoku, hajde largoju prej këtu”, dëgjohet një nga protestuesit në momentin kur gazetari Krasniqi sulmohet.

Në anën tjetër, imami ju bën thirrje protestuesve që të mos pengojnë punën e gazetarëve, teksa gazetari Krasniqi detyrohet të largohet.

VIDEO