E tmerrshme: Mërgimtari nga Kosova arrestohet në Zvicër për vjedhje të bagazheve

Policia kantonale e Cyrihut kapi një hajdut të shumëfishtë bagazhesh në aeroport, i cili ishte në kërkim.

Hetuesit kanë njohur 47-vjeçarin.

Gjatë kontrollit, kosovari është identifikuar me pasaportë të falsifikuar.

Ai tani duhet të përgjigjet para prokurorisë publike, përveç vjedhjes së bagazheve, edhe për hyrje të paligjshme, qëndrim të paligjshëm dhe falsifikimin e letërnjoftimeve, siç njoftoi të enjten policia kantonale. //PortaliMërgata/