Dy shpërthime u dëgjuan mbrëmë në Mitrovicë të Veriut, policia del me detaje

Dy shok-bomba janë gjuajtur në orët e vona të së premtes në Mitrovicë të Veriut. 

Zëvendës drejtori i Policisë për rajonin e veriut, Veton Elshani, ka thënë se njëri shpërthim ka ndodhur në afërsi të stacionit policor dhe tjetri në qytet. 

Sipas tij, situata është e qetë. 

“Mbrëmë kanë ndodhur dy shpërthime pas gjuajtjes me shok bomba. Njëri shpërthim ka ndodhur në afërsi të stacionit policor në Mitrovicë të Veriut, dhe tjetri në qytet. Policia ka pasur shtrirje në gjithë veriun dhe situata është qetësuar”, ka deklaruar Elshani.