Dy gazetarët kosovarë e denoncojnë në Inspektorat policin kosovar

Fehmi Aliu, zyrtar policor, do të ketë punë me Inspektoratin Policor të Kosovës.

Kjo pasi që ai është denoncuar nga Vehbi Kajtazi dhe Berat Buzhala, të dy gazetarë, shkaku i disa komenteve që ai ka bërë në Facebook, shkruan Portali Mërgata.

Sipas Buzhalës dhe Kajtazit, Aliu është mik me deputetin e VV-së, Mefail Bajqinovci.

Aliu, të arrestuarin në veri Milun Milenkoviq, e konsideron “shok” të dy gazetarëve në fjalë.

Për më tepër, mediumin Klan Kosova ai në postimin e tij e konsideron si të paguar nga serbët. /PortaliMergata/