Deputeti i VV-së: PDK s’e ka braktisur vrasjen si mjet ndaj kundërshtarëve

Deputeti i VV-së, Artan Abrashi, ka sulmuar PDK-në për deklaratën e Faton Klinakut të OVL-së në lidhje me “vrasjen e Kurtit”.

Në një postim në Facebook, Abrashi këtë ndërlidhje e ka bërë pasi që sipas tij, Klinaku e ka mbështetur gjithëherë haptas PDK-në.

“Përherë ka vepruar dhe vepron në koordinim të hapur me agjendën politike të PDK-së. OVL në krye me të ishte dhe është instrument politik i PDK-së. Faton Klinaku është ndërgjegja e kulluar e PDK-së, instikti i saj pa mbulesën e gjuhës së matur. Pse ndër mijëra fjalë për të ilustruar një mendim, ai zgjedhi pikërisht fjalën vrasje?”, ka shkruar ai.

Postimi i plotë i Abrashit:

Faton Klinaku ka qenë çdoherë konsistent. Vazhdimisht ka deklaruar dhe deklaron mbështetjen e tij të hapur ndaj PDK-së. Përherë ka vepruar dhe vepron në koordinim të hapur me agjendën politike të PDK-së. OVL në krye me të ishte dhe është instrument politik i PDK-së. Faton Klinaku është ndërgjegja e kulluar e PDK-së, instikti i saj pa mbulesën e gjuhës së matur. Pse ndër mijëra fjalë për të ilustruar një mendim, ai zgjedhi pikërisht fjalën vrasje? Kjo fletë shumë. Është dëshmia e qartë se PDK në regjistrin e saj të metodave ende nuk e ka braktisur vrasjen si mjet ndaj kundërshtarëve të vet.