Deputeti gjerman reagon për çështjen e Klan Kosovës: Do të ndikojë negativisht në pluralitetin mediatik

Raportuesi për Ballkanin Perëndimor i partisë “Free Democratic Party” në Bundestagun gjerman, Thomas Hacker, ka reaguar ndaj vendimit që Komisioni për Shqyrtimin e Ankesave për Regjistrimin e Bizneseve nga Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka refuzuar ankesën e televizionit “Klan Kosova” për rikthimin e licencës së operimit.

Përmes një postimi në Twitter, Hacker tha se “liria e medias është përmirësuar në Kosovë gjatë viteve të fundit”.

Por ai shton se vendimi i Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë për heqjen e licencës së biznesit Klan Kosova do të ndikojë negativisht në pluralitetin mediatik”.