Dardan Krivaqa dënohet me burg të përjetshëm për vrasjen e Marigona Osmanit

Gjykata ka marrë vendim për vrasjen e Marigona Osmanit nga Dardan Krivaqa dhe Arbër Sejdiu.

Dardan Krivaqa është dënuar me burg të përjetshëm.

Teksa, Arbër Sejdiu është dënuar me 15 vite burg.

Krivaqa është liruar nga vepra penale e dhunimit meqë sipas gjykatës nuk është vërtetuar se e ka kryer këtë vepër penale.

Arbër Sejdiu është liruar nga aktakuza për veprën penale dhunimi, njësoj si i akuzuari Krivaqa.