“Capital Hill” po kryhet, mundësi e artë për t’u bërë me banesë në vendlindje

“Aktiv Buildings” është në përfundim të super-projektit, “Capital Hill”. 

Detajet e fundit tani janë në listë dhe të njëjtat po punohen me një përkushtim dhe precizitet për të pasur parasysh çdo element të ndërtetës. 

Kompleksi Capital Hill Residence është duke u ndërtuar në zonën Prishtina e Re – Zona Qendër me sipërfaqe rreth 25,000m2, pamje 360 shkallë e Prishtinës me dritë natyrale, parqe dhe gjelbërim, nxemje efiqiente, kulme të rrafshëta, parking nëntokësor dhe qendra rekreative. 

Punimet që janë realizuar deri tani shfaqin një strukturë tërheqëse dhe moderne me një arkitekturë unike. Ndërtesa është e lartë dhe me dizajn të veçantë, ndërthurur me forma dhe linja futuriste.  

Përmasat e saj tregojnë për një projekt ambicioz që do të sigurojë një përvojë të veçantë banimi për banorët e saj. 

Materialet e ndërtimit që janë të shpërndara në zonën e ndërtesës, tregojnë për përpjekjet intensive dhe përkushtimin për të përfunduar sa më shpejt këtë projekt të rëndësishëm. 

Aktiv Buildings ofron edhe mundësi pagese, fleksibile deri në 10 vite. 

Mundësi e artë për t’u bërë me banesë në vendlindje. /PortaliMërgata/