Burri nga Suhareka që një muaj po jeton në veturë bashkë me 3 fëmijët

Një rast bizar dhe ekstrem është raportuar nga mediat në Kosovë. 

Një burrë nga Suhareka, vet i pesti, me gruan dhe 3 fëmijët aktualisht po jeton në veturë, shkruan Portali Mërgata. 

Ai para kamerave ka rrëfyer se babai i tij e ka përzënë nga shtëpia ngase siç thotë ai, pasurinë do t’ia lë “njerkës”. 

Përveç kësaj, ai thotë se nuk po ndihmohet as nga vëllau i tij mërgimtar. /PortaliMërgata/ 

VIDEO