Avokati Koci – kosovari i parë që kalon kufirin evropian pa vizë

Interesante dhe e bukur.  

Avokati, Arianit Koci, është kosovari i pari që kalon pa viza një kufi, shkruan lajmi.net.  

Ai këtë e ka bërë në Greqi, ku ora është për një më përpara.  

Ky është postimi i tij:  

Për shkak të diferencës kohore, në Bashkimin Evropian Viti i Ri ka ardhur së pari në Greqi.   

Kur në Paris, Berlin apo Romë, njejtë si në Kosovë, ka qenë ora 23.00, Grekët e kanë uruar njëri tjetrin.  

Kjo ëahtë arsyeja pse nuk kam shkuar në drejtim të Kroacisë.  

Siç ka thënë Dostojevski: “Duhet diçka më shumë se inteligjenca, për të vepruar me inteligjencë”.   

Arma më e fortë e njeriut është truri.  

Në anën tjetër, lajmi se jam kosovarj i parë që ka hyrë në BE pa vizë, është pjesërisht i vërtetë. Si xhentëllmen që jam, përparësi i kam dhënë Meritës…   

Urime!.