Arrijnë në Kosovë ushtarët turq, nisen menjëherë për veri

Kanë arritur në Kosovë trupat e KFOR-it turk.

Të njëjtat do të stacionohen në veri në kuadër të mbajtjes së qetësisë dhe shmangies së tensioneve pas ngjarjeve të javës së kaluar.

Pamje të ushtrisë, ka publikuar vet kjo forcë në Twitter.