Arrestohet dhe lirohet nga EULEX-i, komandant Remi

Rrustem Mustafa tashmë është liruar nga EULEX-i.

Siç shkruan gazetari Venhar Isufi, që ka publikuar edhe pamjet e lirimit të Remit, Remit ia kanë marrë telefonin.

Kujtojmë se lajmi është në përditësim.