Mundësi fantastike: “Seferi Group” me shpallje për 100 vende të reja pune në Gjermani

Biznesmeni nga mërgata, Fatmir Seferi ka njoftuar se ka hapur disa vende pune, të cilat i ka në dispozicion në Gjermani, në rrjetin e subjekteve afariste të tij. 

Seferi Group Holding, ka bërë thirrje për mbushjen e pozitave si më poshtë, për të cilat janë 100 pozita të lira:

-Kamarier; 

-Banakier; 

-Pizzabecker; 

-Hauskeeping për restaurante italiane, gjermane e Coffe House dhe Hotele. 

Kontakti, Leorat Murati: +49 176 45572420  

Lokacioni: Augsburg, Ottobeuren, Schrobenhausen Buttenwiesen si dhe Gersthofen!

Shënim: Kërkohet përvojë pune, mundësisht gjuha gjermane si dhe konkursi vlen për ata që kanë të drejtë pune dhe leje qëndrimi në Gjermani.