Ankohet mërgimtari: Po na thonë “jeni ardhë m’i ndreq dhomt”, na jem patriota

Fjolla dhe Vehbi Berisha janë dyshja babë e bijë që me muzikën e tyre kanë hyrë në zemrat e publikut. 

Ata jetojnë në Gjermani dhe për këtë shpeshherë edhe paragjykohen. 

“Na thojnë po vijnë mi ndreqë dhomtë. Na prej patriotizmit vijmë m’i ndreq dhomtë”, tha Vehbiu. 

“Nuk jemi shku për qejf atje”, shtoi ndër të tjera ai.